Evenementen en Feesten

U kunt bij ons terecht voor talloze uiteenlopende projecten in de evenementenbranche: bruiloft, examenfeest, bedrijfsevenement, luxe evenement en exclusieve feesten.

Wij leveren alle benodigde audioapparatuur, LED-verlichting/armaturen in elke gewenste kleur en decoratie attributen die nodig zijn om uw feest tot een waar spektakel te transformeren.

Locaties

Wij hebben alle kennis en appratuur in huis om panden, winkels, etalages, bedrijven of tuinen uit te lichten, zowel projectmatig als permanent. Op aanvraag leveren wij ook custom made LED oplossingen voor vaste installaties.

Kortom: Stage-Led regelt het allemaal! Staat uw event of idee hier niet bij?
Neem gerust contact met ons op via het formulier op de website, wij bespreken graag de mogelijkheden.

Service

Service staat bij ons hoog in het vaandel: Onze medewerkers helpen u graag met het installeren van de gehuurde goederen.
Indien u de locatie door ons laat uitlichten, bespreken wij voorafgaand met u de mogelijkheden. We bezoeken samen de betreffende locatie (of uw bedrijf/winkel) en bespreken onze ideeën en uw wensen, passend binnen uw budget.

Indien gewenst stellen wij een lichtplan op.

Al onze goederen (zowel voor huur als de vaste armaturen) zijn van professionele kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidseisen.

Tip!

Volledig ontzorgd genieten van uw eigen evenement? Kies dan voor ons totaalpakket: wij verzorgen de totale beleving van uw evenement inclusief hapjes en drankjes, geluidsinstallatie, verlichting en decoratie!

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee.

© Copyright 2011 – 2021 Stage Led – Algemene Voorwaarden