Over Ons

Sinds 2011 is Stage Led dé specialist op het gebied van sfeerverlichting en audio oplossingen in de luxe Evenementen & LED-verlichting branche.

Het bedrijf is uit pure interesse en passie voor het vak opgericht door Tom Haagmans. Wij kennen als geen ander de invloed van licht en geluid op de beleving, sfeer én herinnering van uw evenement.

Laat ons u meenemen in de wereld van onze led verlichting!

Missie

Onze drijfveer is om u en uw gasten te laten genieten van een onvergetelijke beleving.

Dit doen we door een locatie een complete metamorfose te geven tot uw droomlocatie, waardoor zowel u als uw gast nog jarenlang van dit event zal nagenieten!

Birthday Party

De kracht van verlichting

Verlichting is voor een groot deel bepalend voor de eerste indruk die uw bezoekers krijgen van uw luxe evenement, bruiloft of winkel. Met de juiste verlichting creëert u voor uw gasten de perfecte sfeer om maximaal te kunnen genieten van uw evenement.

Wist u dat het nauwsluitend uitlichten van winkels het koopgedrag van uw klanten positief beïnvloedt? En dat door het creëren van de juiste sfeer uw bruiloft of evenement een herinnering wordt die nooit meer wordt vergeten?

Dankzij Stage-Led creëert u voor uw gast of klant een onbetaalbaar cadeau: een blijvende herinnering.

Onze Historie

“Al zolang ik mij kan herinneren ben ik gefascineerd door licht en geluid, en dan met name bij de grotere en exclusieve evenementen. Ik heb altijd al genoten van de bijzondere indruk die deze events op mij maakten, waarbij de beat van de muziek in combinatie met de juiste lichtkleuren me meesleurden in een wereld vol perfectie en plezier.

De sensatie die ik voelde, werd gecreëerd door de sfeer. En deze sfeer werd weer bepaald door de juiste, uiterst nauw afgestelde combinatie van licht en geluid.
Deze belevingen vond ik te gek, dit wilde ik mensen ook laten meemaken! Hoe gaaf zou het zijn als ík de perceptie op een evenement kon helpen faciliteren?

In 2011 ben ik gestart als freelancer binnen de evenementenbranche. Door mee te werken aan het opbouwen en afbreken van licht, geluid, rigging en podiums bij de grootste evenementen in Nederland en België heb ik een enorme ervaring opgedaan, zowel qua apparatuur en constructies als de perfecte combinaties van licht en geluid. Hierdoor werd mijn gevoel voor creativiteit verder gevoed.

Na enkele jaren ervaring opdoen ben ik gestart met mijn bedrijf Stage-Led in de huidige vorm: het verhuren van apparatuur en uitlichten van evenementen, volledig in eigen beheer. Nu kan ik al mijn ideeën loslaten en doen wat ik het liefste doe: een event neerzetten waarbij mensen een ervaring beleven die ze nooit meer zullen vergeten!”

Stage-Led is inmiddels uitgegroeid tot dé specialist binnen de evenementenbranche, waar u terecht kunt voor LED- verlichting en audioapparatuur voor diverse luxe feesten en events. En de evenemententechniek? “Hierin blijf ik ook nog actief, en dan met name voor tv-shows en grote events. Oude liefde roest immers niet!”

Nacht van het Zilver
© Copyright 2011 – 2021 Stage Led – Algemene Voorwaarden